Sonbahar Tatili İçin En Güzel 5 Rota

1. Fethiye


Dünyanın en iyi plajlarından biri olan Ölüdeniz’i, nefis koyları, kristal berraklığında deniziyle Fethiye, sayılamayacak kadar çok güzelliği ve zenginliği misafirlerine sunuyor. Likya yolu üzerinde yer alan antik kentleri, her yana serpilmiş kaya mezarları ve lahitleri, tepede yer alan eski Rum köyü Kayaköy’ü, Şövalye Adası ile seyahat rotanızda yer alması gereken bir yer Fethiye.


2. Kıbrıs


Tarihin her döneminde önemini koruyan Kıbrıs, bozulmamış doğal güzellikleri, altın kumsalları ve 9,000 yıllık görkemli tarihiyle, hem çocuklu aileler için hem de balayı çiftleri veya tatilini tek başına, özgürce yaşamak isteyenler için doğru bir adres. Nefis iklimi, lüks otelleri, gece hayatı ve casinoları ile dört mevsim turizmin gözdesi. İster hafta sonu küçük bir kaçamak yapıp şehrin karmaşasından uzaklaşmak, ister uzun soluklu bir dinlenme, ister eğlence için Kıbrıs sizi bekliyor.


3. Mersin


Düşünün, şehrin kıyılarının yaklaşık 108 km’lik bölümünü doğal kumsallar oluşturuyor. Sakin koylar Mersin’den çıktıktan sonra hemen her dönemeçte sizi karşılıyor. Silifke, Narlıkuyu, Kızkalesi, Ayaş, Anamur, Akkum, Taşucu en sevilen yerler. Temiz koylar, güzel plajlar, ucuz konaklama ve uygun fiyata tatil için sonbahar döneminde Mersin’i listenize alın.


4. Kaz Dağları

kaz dağları ile ilgili görsel sonucu

Şehrin korkunç havasından kurtulmak için yapabileceğiniz en iyi şey Kazdağları’na kaçmak. Kalabalık tatil ortamlarından uzak, sakin, huzurlu, dingin bir ortamda tatil yapmak isteyenler için Kazdağları sonbaharda serin mi serin olan bir kaçış noktası olabilir.

5. Datça


Datça, Muğla’nın şirin mi şirin bir ilçesi. Ege Denizi’nin Akdeniz ile birleştiği yerde kurulmuş bu sakin ilçede yılın 300 günü güneşli geçtiğinden sonbaharda keyifli bir tatil için ideal. Samimi, sakin, dingin, muhteşem bir doğanın içerisinde, birbirinden güzel büklerde hoş bir tatil geçirmek istiyorsanız Datça tam size göre.

Datça’yı diğer tatil yerlerinden ayıran en güzel özellik, yarımadanın hemen her yerinde denize girilebiliyor olması. Ülkemizin en çok mavi bayraklı plajına sahip yerlerinden biri olan Datça’da, nereye giderseniz gidin temiz, berrak bir deniz ve sakin bir ortam sizi bekliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İSTANBUL'UN EN GÜZEL KAHVALTI MEKANLARI

GALATA MEKANLARI

TARİHİ İSTANBUL RESTORANLARI